8. decembertekst

Kapitel 12 brudstykke 3 brudstykke

November 2015

…Måske havde hun ret, og Laura følte ikke, at hun havde noget at miste efter Lucy ikke var her mere. Hun fulgte efter kvinden, og trådte ind i fiskerhuset, der var meget større indeni end det umiddelbart så ud til udefra. Første rum var ganske simpelt. Trævægge, et gammelt gulvtæppe. Det viste sig at der var endnu et rum, som kvinden gik videre ind i. I rummet der til forveksling mindede om det første, stod en grøn petroleumslampe på et bord. Der var et lille gasblus, hvorpå der stod en gryde og dampede. Kvinden rørte i gryden.  – Jeg kan hjælpe dig til at møde din veninde, Lucy igen. Laura tænkte, hjælpe mig til at møde Lucy? Det virker usandsynligt. Den unge kvinde rystede igen det lange hvide hår og fortsatte: – Men først skal du samle et tegn. Du skal lægge mærke til detaljer. Du skal inden det bliver august igennem 3 udfordringer. Kvinden løftede hovedet nærmest knejsede med nakken, gik helt hen til gasblusset, og dryssede noget der lignede tragtformede pigæbleblomster og tørrede brændenælder ned i den dampende gryde. Hun rørte rundt med bløde bevægelser. Laura sad helt stille, hun turde ikke røre sig. Kvinden tog et krus, og fyldte det med grydens dampende væske. – Drik denne te. Hun rakte Laura kruset…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *