Forfatteren

facebook (2)

Jeg hedder Nanna Grønbech Petersen. Lige siden jeg kunne sætte de første ord sammen til sætninger, har jeg elsket at skrive historier.

Det er en magisk rejse at skrive en roman synes jeg. Jeg tager nemt stemninger ind, og bliver blandt andet inspireret af børn, solopgange, rejser, årstidernes skiften, hemmelige strande, skove, god litteratur, dufte, drømme, lyde, eventyr, månen, fotos, malerier og kunst generelt.

Jeg har en roman i proces, den hedder Glasvæggen.

Formålet med denne blog er i glimt, at give indblik i hvordan Glasvæggen bliver til.

Dele af manuskriptet er hemmeligt. Men jeg vil dele de første kapitler og andre brudstykker fra romanen løbende. Jeg vil dele overvejelser, inspirationer, udfordringer, begejstring og hvad der ellers sker undervejs.

Jeg elsker skriveprocessen, ideer der flammer op. Alt er muligt. Jeg elsker det lange seje træk det er at skabe en bog. Jeg har brugt hundredvis af timer på manuskriptet efterhånden, men jeg elsker også den rejse det er at skrive en roman: Legen med ordene, at gå på eventyr ud i livet med skærpede sanser og finde inspiration, det at alt kan ske lige indtil man sætter det sidste punktum, er så fortryllende.

Under første del af udviklingen på manuskriptet har jeg talt med en håndfuld dygtige og inspirerende mennesker. Senest har jeg allieret mig med dramaturg Karen Ravnsted-Larsen, der også gav feedback på min fantasybog ”Magda på Dragernes Planet.”

”Glasvæggen” er en roman der handler om at finde vej i livet. Hovedpersonen hedder Laura og er 17 år.

Nedenfor billeder af forfatteren

Jeg elsker at skrive ved havet, roen og det vilde, nuancerne, det omskiftelige. Lige meget hvor det er i verden, finder jeg inspiration ved havet. Vand er uden tvivl mit yndlings element.

IMG_9975_3

IMG_9978

IMG_9981

IMG_9985

IMG_9991

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *