Skrivekrise

IMG_2249 (4)

Dagens ord har i nogle uger været:

Skrivekrise

SKRIVEKRISE

S K R I V E K R I S E

Jeg har ikke nok tid til at skrive i for tiden. Glasvæggen forgrener sig i mange retninger, og deler sig i flere tider. Hvordan samler jeg de løse ender bedst muligt? Hvordan luger jeg bedst muligt ud i overflødige ord og unødvendige passager? Og er jeg i stand til at luge grundigt ud i manuskriptet generelt set? Er jeg i stand til at samle historien? Hvad er det dybest set, at jeg vil med min fortælling? Æder bloggen, den skrivetid, som skulle gå til Glasvæggen? Eller giver bloggen skrivedrive? Hvor skal hele romanprojektet føre hen? Og hvad er meningen med, at jeg skriver den her roman? Hvorfor skriver jeg den overhovedet? What is it all about? Findes der en deadline for, hvor lang tid man må skrive på en roman? Skaber det forvirring at have flere øjne på manuskriptet i processen? Hvornår er tiden inde til, at jeg skal sende manuskriptet til et forlag?

Jeg håber skrivekrisen er flygtig. Hjertelig tak til alle der har hjulpet og givet inspiration undervejs i processen. Hjertelig tak til alle der følger med på bloggen. Lige meget hvad, har Glasvæggen-projektet bragt mange gode ting med sig indtil nu:

Gode menneskemøder. Lærerige svar. Spændende samtaler. Mange refleksioner. Magiske ture ud i naturen med en pen i hånden. Eventyrlige ture ud i livet med et kamera i hånden. Rejser ud i verden med åbne sanser. Et frirum hvor alt kan opstå. Energi. Vild, vild energi. Når det hele er i flow, er det verdens bedste leg. Jeg håber det er en energi, der kan skinne igennem i romanen når den på et tidspunkt er helstøbt og, at energien kan smitte ud i verden i gode ekkoer!

TAK!

Kh Nanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *